D i n e r K A A R T
DINEREN VANAF 17:00 UUR TOT 22:00
Starter
Plukbrood – beurre maitre d’hotel – olijfolie 7.5
Soepen
Paprika tomaat soep – creme fraische – pompoenpitten 7.5
Mais Chowder – gebrande mais – bonito 8
Voorgerechten
Steak tartaar – oude kaas crème – gefrituurde kappertjes – brioche – ingelegd zuur 13.5
Carpaccio – truffelmayo – div pitten – ingelegd zuur – rucola 14
Duivelse gamba’s – pittige knoflookolie – plukbrood 14
Burrata – cherry tomaten – tomaten coulis – balsamico stroop 13
Plukbrood – beurre maitre d’hotel – olijfolie 7.5
Soepen
Paprika tomaat soep – creme fraische – pompoenpitten 7.5
Mais Chowder – gebrande mais – bonito 8
Voorgerechten
Steak tartaar – oude kaas crème – gefrituurde kappertjes – brioche – ingelegd zuur 13.5
Carpaccio – truffelmayo – div pitten – ingelegd zuur – rucola 14
Duivelse gamba’s – pittige knoflookolie – plukbrood 14
Burrata – cherry tomaten – tomaten coulis – balsamico stroop 13
Maaltijdsalades
Geitenkaas - walnoot - zoet zure biet - toast 18.5
Carpaccio - truffelmayo - ingelegd zuur - parmezaan - toast 19
burrata - cherry tomaat - pesto dressing - balsamico – pancetta - toast 18.5
Geitenkaas - walnoot - zoet zure biet - toast 18.5
Carpaccio - truffelmayo - ingelegd zuur - parmezaan - toast 19
burrata - cherry tomaat - pesto dressing - balsamico – pancetta - toast 18.5
Hoofdgerechten
Geserveert met friet en groenten
Entrecote – beurre maitre d’hotel – puree 28.5
Maiskip – jasmijn rijst – gesuikerde cashewnoten – curry schuim 24.5
Zeebaars – aubergine kaviaar – burrata – waterkers beurre blanc 25
Tonijn steak – tomasu beurre blanc – peterselie olie – gepofte rijst 26.5
Zeekraal risotto – edamame bonen – groene kruiden citroenolie – Parmezaan 24
Geserveert met friet en groenten
Entrecote – beurre maitre d’hotel – puree 28.5
Maiskip – jasmijn rijst – gesuikerde cashewnoten – curry schuim 24.5
Zeebaars – aubergine kaviaar – burrata – waterkers beurre blanc 25
Tonijn steak – tomasu beurre blanc – peterselie olie – gepofte rijst 26.5
Zeekraal risotto – edamame bonen – groene kruiden citroenolie – Parmezaan 24
BBQ Gerechten
HAMBURGER –BRIOCHE – BACON – CHEDDAr – RODE UIENCOMPOTE – SRIRACHAMAYONAISE 18.5
VEGA HAMBURGER – RODE UIENCOMPOTE –CHEDDAR – SRIRACHAMAYOINASE 18.5
SATE VAN KIPPENDIJEN – SATÈSAUS – ATJAR – CASSAVE CHIPS 19.5
SPARERIBS (+/- 600 GRAM) –KOOLSLA – KNOFLOOKSAUS –OOSTERSE LAK 22.5
HAMBURGER –BRIOCHE – BACON – CHEDDAr – RODE UIENCOMPOTE – SRIRACHAMAYONAISE 18.5
VEGA HAMBURGER – RODE UIENCOMPOTE –CHEDDAR – SRIRACHAMAYOINASE 18.5
SATE VAN KIPPENDIJEN – SATÈSAUS – ATJAR – CASSAVE CHIPS 19.5
SPARERIBS (+/- 600 GRAM) –KOOLSLA – KNOFLOOKSAUS –OOSTERSE LAK 22.5
Kindermenu
10
Patat met appelmoes keuze uit:
Kip nuggets – fish n chips – frikandel
2 bollen ijs – vanille – aardbei 5
Slagroom +0.5
Raketje 2.5
10
Patat met appelmoes keuze uit:
Kip nuggets – fish n chips – frikandel
2 bollen ijs – vanille – aardbei 5
Slagroom +0.5
Raketje 2.5